FES-TE SOCI
loading

Casals

FALTEN

pel Casals d'estiu 2024

Diversió, esport & aventura

Els casals són una forma activa i educativa de gaudir de les vacances a través d'activitats físiques, esportives i de lleure, amb les que els infants i adolescents aprenen els valors de la convivència i la companyonia, així com de respecte a l'entorn.

 

A ègora construïm experiències úniques per als més menuts, fent-los participar de la nostra passió per un estil de vida actiu i saludable. Proposem tot un ventall d'activitats diverses i totalment adaptades, per fer de la seva estada al casal una vivència per a recordar.

 

Inscripcions obertes.

Preguntes freqüents inscripcions

Quan s'obren les inscripcions als Casals d'estiu 2024?

El dilluns 6 de maig de 2024 a les 10:00 a.m. a través de la nostra plataforma online.

Vull inscriure el meu fill/a al proper casal? Com ho he de fer?

PAS 1: Prepara la teva unitat familiar.

La persona tutora haurà de tenir un perfil d’usuari a la web de contractació i tots els seus fills i filles han de tenir la seva fitxa vinculada a la persona tutora.

Crea un usuari i la teva unitat familiar.

Puc apuntar al meu fill/a a diferents modalitats?

PAS 2: Selecciona les modalitats, setmanes i serveis del casal per a cada infant i/o adolescent

Selecciona la modalitat de casal, les setmanes i serveis complementaris per a cada infant i/o adolescent. Podràs contractar en una sola sessió els casals de tots els teus infants i/o adolescents i pagar l’import total de la unitat familiar amb targeta de crèdit o dèbit.

Pots escollir diferents modalitats per diferents setmanes/torns. El que no es pot fer són diferents modalitats dins de la mateixa setmana/torn.

Quina documentació cal presentar per formalitzar la inscripció?

PAS 3: Completa el qüestionari i adjunta documentació

Prepara la següent informació sobre cada infant i/o adolescent: al·lèrgies, característiques de discapacitat i altres consideracions mèdiques. Serà obligatori adjuntar:

  • El carnet de vacunacions actualitzat (en cas de no disposar-ne, un informe mèdic).
  • La targeta sanitària de l’infant i/o adolescent.
  • En cas d’haver sol·licitat la Subvenció, els documents de sol·licitud i rebut.

Per poder finalitzar la inscripció, abans de realitzar el pagament, haureu de adjuntar tota la documentació i completar el qüestionari.

Com puc sol·licitar l'ajut econòmic pel casal per al meu fill/a?

El preu subvencionat només s’aplica a les persones residents de la unitat familiar que estiguin empadronades al municipi de Sentmenat i/o a les persones sòcies d’ègora | SENTMENAT que participin en el Casal. Prèviament havent presentat la Sol·licitud Subvenció Casal d’Estiu i Casalet de setembre 2024**

Per realitzar la petició de Subvenció del Torn Matí s’ha d’accedir a la Seu Electrònica de l’Ajuntament de Sentmenat a partir del 22 de maig a la pàgina: https://sentmenat.eadministracio.cat

Al finalitzar la Sol·licitud de Subvenció Casal d’Estiu i Casalet de setembre 2024, s’ha de descarregar dos documents, que s’hauran d’adjuntar en el moment de la contractació:

  • Justificació Sol·licitud de la subvenció.
  • Rebut de la confirmació de la sol·licitud de la subvenció.

IMPORTANT: Aquest documents són impresindibles per realitzar la contractació del Casal d’Estiu 2024 amb el preu subvencionat.

Com són els casals d'ègora?

  • S'inicien quan finalitzen els períodes escolars i coincidint amb les vacances: Primavera (Setmana Santa), Estiu i Hivern (Nadal).
  • Estan dirigits a infants i adolescents, de P3 a 1r de Batxillerat (3 a 17 anys).
  • Les famílies poden escollir entre una àmplia oferta de modalitats i activitats que s'organitzen per anys de naixement.
  • Totes les modalitats de casals inclouen activitats aquàtiques diàries de caràcter recreatiu, planificades i guiades en tot moment per un@ monitor@.
  • S'ofereix servei d'acollida i de menjador (inclòs dins la modalitat de tot el dia).

Tria el casal d'estiu que més t'agradi

image
CASAL PETITS

Iniciació esportiva als esports col·lectius i individuals, circuits motrius, tallers manuals. De 3 a 5 anys.

image
CASAL INFANTIL

Futbol, bàsquet, hoquei, handbol, voleibol, esport de raqueta, jocs tradicionals, etc. De 6 a 9 anys.

image
CASAL JOVE

Una activitat dirigida diària (body pump, cycling, zumba, combat, circuits, etc), futbol, bàsquet, hoquei, handbol, voleibol, esport de raqueta, jocs tradicionals, etc. De 10 a 15 anys.

Preguntes freqüents GENERALS

Quines activitats es fan al casal?

Al casal es realitzen activitats esportives (futbol, bàsquet, voleibol, hoquei, bàdminton, minitennis, handbol, rugbi, beisbol, etc.), activitats d’expressió (dinàmiques de grup, expressió corporal, etc), jocs tradicionals, activitats aquàtiques, activitats recreatives, tallers manuals, etc.

Hi ha sortides o excursions?

Als nostres casals apostem per realitzar totes les activitats a les nostres instal·lacions. Creiem que podem oferir un gran ventall d’activitats sense necessitat de fer cap sortida.

Quina ràtio hi ha als grups?
Per a establir la ràtio entre participants i dirigents es pren com a referència la que marca el Decret 267/2016 i queda fixada en 1 dirigent per cada 10 participants. Els grups de preescolar, tenen un monitor/a de suport, a més a més del monitor responsable.
Aniran a la piscina cada dia?
Sí, tots els grups tenen una activitat aquàtica diària programada.
I si el meu fill/a no sap nedar o té por a l’aigua? És obligatori fer l’activitat?
Tots els infants o adolescents, realitzen una prova de nivell abans d’iniciar el primer dia d’activitat aquàtica, on els monitors/es valoren el seu nivell d’autonomia. Si no saben nedar, se’ls hi facilitarà el material de flotació, els medis necessaris, i el suport dels monitors/es, per poder realitzar l’activitat. Si el teu fill/a no es vol banyar per que té por, en cap cas l’obligarem, però sí que acompanyarà al seu grup a la piscina i el farem partícip de l’activitat des de fora de l’aigua. NO ES FARÀ CURS DE NATACIÓ.
Què passa els dies de molta calor si fan activitat a l’exterior?
L’activitat es mantindrà, tot i que es faran descansos amb més freqüència per la hidratació i descans en una zona d’ombra. També incidirem en l’ús de la gorra, crema solar i anar remullant-se amb aigua el cap.
Pot venir a recollir al meu fill/a una persona que no està autoritzada a la llista?
No, els monitors/es no entregaran als vostres fills/es a una persona que no aparegui a la llista d’autoritzats. En cas de que hagi de venir una persona que no consti, haureu de fer una autorització puntual i entregar-li al monitor/a.
Els nens poden portar el mòbil?
La nostre recomanació és que no. Tot i així si l’han de portar, no el podran fer servir durant el campus. En cap cas ens farem responsables de la seva pèrdua o si es fa malbé.
El meu fill/a necessita prendre una medicació, a qui informem?

Ho haureu d’indicar a la inscripció si és una medicació que ha de prendre a diari. Si és una medicació puntual, ho haureu de comunicar al monitor/a. En ambdós casos, heu de descarregar i omplir l’autorització mèdica que trobareu a la web. Seran els responsables de casals qui s’encarreguin de l’administració de medicaments.

Cal portar roba de recanvi?
Els grups de preescolar hauran de dur una muda per si hi hagués qualsevol incident. Recomanem a a resta d’infants i adolescents que portin una samarreta de recanvi per poder canviar-se si suen molt.
Com puc contactar amb l'equip del casal per realitzar una consulta o demanar un aclariment?

La majoria de respostes les trobareu al Protocol intern per a famílies AQUÍ
Si necessiteu resoldre algun altre dubte, podeu conctactar-nos directament a campussentmenat@egora.cat i us respondrem el més ràpid possible.

On puc trucar per qualsevol emergència?
A la recepció del centre: 93 722 25 16

Login Account

Already a Celina Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.